Хотел Монтана Палас

ул. Питу Гули, бб,

7550 Крушево, Македонија

Телефон: +389 (0)48 477-121

                +389 (0)76 444-102

E-mail: info@montanapalace.com

Меѓу природата Montana Palace HOTEL Home РЕЗЕРВИРАЈ Истражи ја дестинацијата
ХОТЕЛ ГАЛЕРИЈА
ДОМА Услуги Котакт Крушево
Храна Настани Тим Билдинг Авантури
Брза Wi-Fi  Конекција Car Rental / Shuttle
НОВА 2017
Ноќен поглед на Крушево од соба во Хотел Монтана Палас Крушево.

Од моментот кога влегувате во хотел, до сместувањето во соба, фантастичен поглед на Крушево ве следи. Ќе имате привилегија постојано да гледате во најубавиот планински град на Балканот.

Мијаците кои што го изградиле градот во 18ти век, биле најдобрите градители на Балканот, и како групи имале софистициран осет за естетика, така што го креирале прекрасниот град Крушево кој што го имаме денес, градот кој што ќе го гледате од првиот момент во Хотел Монтана Палас.

Фантастичен поглед Тим билдинг

Вие сте на најдобрата локација за тим билдинг активности. Имаме експерти кои што ќе го зајакнат Вашиот тим, со опрема за сите задачи и многу простор за секакви игри.

Природната околина е дополнителен бонус за тимот кој што ќе има шанса да се докаже во природа. Историјата на градот и природата носат одлични предизвици за секој тим.

Добредојдовте во конференциската палата. Ги имаме сите капацитети што би Ви затребале за секоја група или комбинација од групи.

Најголемата конференциска просторија која што ќе ја најдете во Македонија е во Хотел Монтана Палас, од сликата погоре. Има 366 места, огромно платно, вградени кабини за преведување и се што ви треба.

Тим билдинг во Хотел Монтана Палас Крушево Конгресна сала во Хотел Монтана Палас во Крушево

МОНТАНА ПАЛАС

  1. 77 Соби Вкупно
  2. Ресторан & Бар
  3. Конференциски Простории
  4. Реновиран Хотел
конференции